Переваги новинки це компактність, гігієнічність (пакет чаю не беруть до рук), 100% облік продажів чаю.
Не підходить для вендінгу
Це нове віяння прийшло до нас із країн із багатими чайними традиціями. "Чай в стакані" - продукт індивідуального споживання, поєднав у собі всіма використовуваний чайний пакетик і паперовий стакан. Певна доза чаю фасується в стакан, після чого на відстані 1 см від дна стакана кріпиться мембрана. Мембрана, виготовлена з матеріалу для виробництва чайних пакетиків, утримує чай на дні стакану. Для кожного виду чаю підбирається необхідне дозування для 1 порції. Доза чаю визначена таким чином, що чай передає смакові якості протягом перших 2-3 хвилин заварювання і потім не впливає на міцність напою. Так, навіть після 20 хвилин заварювання, чай не стає дуже міцним, що дає змогу задовольнити вимоги всіх споживачів. Мембрана на дні стакану не заважає розмішуванню цукру, тому що через 1-2 хвилини перебування в гарячій воді вона стає еластичною.
Устаткування з виробництва продукту дає змогу фасувати як дрібно- так і крупнолистовий чай. "Чай в стакані" повністю виробляється на нашому обладнанні і використовуються власні стакани, що дозволяє знизити собівартість готової продукції та виконати замовлення в найкоротші терміни. За побажанням клієнта ми можемо виготовити брендований стакан і упакувати в нього чай замовника. Обсяг виробляємоі продукції становить один мільйон на місяць.
Для кожного виду чаю підбирається необхідне дозування для 1 порції. Адже наш чай не можливо дістати як пакетик, при досягненні потрібної міцності напою.
Доза визначена таким чином, що чай віддає смакові якості і забарвлення води перші 2-3 хвилини заварювання і після не впливає на міцність напою. Так, навіть після 20 хвилин заварювання, чай не стає дуже міцним, що дає змогу задовольнити вимоги всіх споживачів.
Мембрана на дні склянки не заважає розмішуванню цукру, тому що через 2-3 хвилини перебування в гарячій воді вона стає еластичною і не особливо схильна до механічних впливів. але навіть якщо випадково прорвати її, чай не втрачає товарного вигляду, заварка осідає на дно склянки, як при заварюванні звичайного листового чаю.
Устаткування з виробництва продукту дає змогу використовувати чай чорний, зелений, ароматизований і зі шматочками фруктів, на трав'яній основі.
Переваги використання "Чаю в стакані"
На "Чай в стакані" є патент на корисну модель, сертифікати якості.